DE ENIGE REPTIELENWINKEL IN HET NOORDEN

Reptileshop Repticura is de enige reptielenwinkel in het noorden van het land. Naast reptielen bestaat het assortiment uit amfibieën, schildpadden en geleedpotigen.

U vindt bij ons ook terraria in diverse soorten en maten en de bijhorende accessoires voor de inrichting van deze terraria. Regelmatig heeft Reptileshop Repticura ook tweedehands exemplaren.

Voor zover wij een door u gewenste maat terrarium niet op voorraad hebben, kan Reptileshop Repticura deze voor u bestellen. Voor afwijkende maten worden de mogelijkheden en prijzen met onze leveranciers dan ook besproken.

Verder is er wekelijks een nieuwe aanvoer van levende- en diepvries voedseldieren (zie hiervoor onze voedseldierenlijst). Staat het door u gewenste voedseldier of product er niet bij? Vraag er dan naar en één van onze medewerkers gaat voor u op zoek.

Reptileshop Repticura levert zowel aan bedrijven als ook aan particulieren.
Voor zakelijke of meerstuksprijzen: mail naar info@repticura.nl.

Wat hebben wij verder te bieden:

  • Workshops, presentaties of gastlessen worden regelmatig verzorgd op verschillende scholen of voor groepen belangstellenden. 
  • Verjaardagsfeestjes bij de jarige thuis waarbij we reptielen op verzoek meenemen, er wordt uitleg gegeven over de betreffende dieren en vragen worden beantwoord. Uiteraard mogen deze dieren  door de gasten vastgehouden worden en kunt u met de dieren op de foto. Zie hiervoor onder feestjes en workshops..
  • Vakantie opvang voor uw reptielen en geleedpotigen. Geef tijdig uw vakantie door en vraag naar de voorwaarden. Zie onder actueel en algemeen.
  • Gevonden of overcomplete reptielen, amfibieën of exotische spinnen vinden bij Reptileshop Repticura een goed onderkomen. Wij doen dan onze uiterste best om voor deze dieren zo spoedig mogelijk een nieuw plekje te vinden.
  • Reptileshop Repticura staat regelmatig met een stand op diverse reptielenbeurzen. Voor de juiste data en plaatsen zie onder actueel en algemeen.
  • U kunt ons ook vinden op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.

Voor een kijkje of advies loop tijdens de openingstijden gerust eens binnen in de winkel van Reptileshop Repticura aan de Ouddeelstraat 6 – 23, 8936 AX Leeuwarden. Reptileshop Repticura is gelegen aan de oostkant van Leeuwarden, er is ruime en gratis  parkeergelegenheid. U bent van harte welkom.