Links

Ceramic Nature

Ons verhaal begint als 11 jarige jongen die een aquarium krijgt van zijn vader. Een klein tropisch aquarium van 60 liter wat uitgroeide naar 30 grote aquaria ’s bedoelt voor de kweek van
L-nummers en andere tropische vissen.
Als 15 jarige jongen werkte ik in een aquariumwinkel waar ik ontdekte dat echte natuurgetrouwe decoratie ontbrak. Hier wilde ik als ondernemende tiener iets mee gaan doen, van mijn passie mijn werk maken.
In 2012 begon ik samen met mijn vader met de verkoop van keramische legholen en hier werd de basis gelegd voor Ceramic Nature. In 2017 was het dan zover, Ceramic Nature werd geboren en al snel hierna breidde we ons uit. Wat begon met 5 partners in de regio groeide in de jaren erna uit tot een bedrijf dat aan meer dan 300 partners wereldwijd haar producten levert.

 

www.bertvangeel.nl
Bert van Geel
Bert houdt niet alleen al heel lang van de natuur, als je met hem praat dan voel je dat hij de natuur is. Alles aan hem is doordrongen van natuur en dat maakt dat hij gepassioneerd en boeiend vertelt over de natuur. Hij is communicatief sterk en houd van een grap. Dat maakt dat alles wat je met Bert doet én leuk én leerzaam is.

www.samanthafotografie.com
Onlangs was reptileshop Repticura met enkele slangen aanwezig in de fotostudio bij fotograaf in opleiding Samantha Ekkebus.
Onderstaand enkele foto’s die tijdens deze sessie zijn gemaakt.
Kijk voor meer foto’s en contact op de website van Samantha.

www.dewaterpoort.nl
Elke keer voor Reptileshop Repticura een reptielen beurs bezoekt komt er een dierenarts van dierenkliniek de Waterpoort om onze dieren te keuren op hun gezondheid en alle bijkomende factoren. Paul Groenestein is een zeer deskundige arts op reptielengebied, wij raden hem dan ook iedereen aan die een reptielenarts nodig heeft.

www.theskeletonfactory.nl
The skeleton factory: zeer vakkundig en een aanrader voor het prepareren van schedels en skeletten.