Dieren van particulieren

Reptileshop Repticura – Leeuwarden – Opvang van particulieren Kunt u niet langer voor uw reptiel, geleedpotige of amfibie zorgen of stopt u met uw hobby?
Dan kunt u het dier kostenloos bij Reptileshop Repticura brengen mits Repticura de goede faciliteiten kan bieden en de ruimte heeft op dat moment. Reptileshop Repticura gaat op zoek naar een nieuw geschikt onderkomen.

Indien reptileshop Repticura belangstelling heeft voor een aangeboden dier of artikel van een klant dan geven wij hiervoor eventueel een winkeltegoed.
Dit kunt u vervolgens besteden aan een dier, artikel of voedseldieren uit ons assortiment.
Reptileshop Repticura koopt geen dieren of artikelen van klanten tegen contante betaling.
Uiteraard zijn kwekers van harte uitgenodigd hun dieren aan te bieden !

Update 12-10 2022 :
Momenteel krijgen we bij Repticura veel dieren aangeboden, soms zijn deze dieren nog niet lang geleden aangeschaft en vindt men dat wij onze dieren wel terug kunnen kopen.
Door de stijgende (energie) kosten kan er niet meer voor het dier gezorgd worden en wordt ervan uit gegaan dat we bij Repticura de dieren wel in willen kopen.
DIT IS NIET HET GEVAL!!!
Ook voor ons stijgen de kosten en we weten niet of de energie rekening voor ons straks nog op te brengen is
Repticura zit bommetje vol en natuurlijk mogen reptielen, geleedpotigen en amfibieën altijd gedoneerd worden als het écht niet meer gaat maar we kunnen er niks voor geven, zodra ze binnen zijn kosten ze ons geld.
Uiteraard kopen wij dieren als we daar belangstelling voor hebben bij onze thuiskwekers waar we erg blij mee zijn, maar het moet ons wel uitkomen!
Jonathan en Ytsje