Menu
A- A A+

Links

Links

www.bertvangeel.nl

 

Bert van Geel

Bert houdt niet alleen al heel lang van de natuur, als je met hem praat dan voel je dat hij de natuur is. Alles aan hem is doordrongen van natuur en dat maakt dat hij gepassioneerd en boeiend vertelt over de natuur. Hij is communicatief sterk en houd van een grap. Dat maakt dat alles wat je met Bert doet én leuk én leerzaam is.

 

www.samanthafotografie.com 

Onlangs was reptileshop Repticura met enkele slangen aanwezig in de fotostudio bij fotograaf in opleiding Samantha Ekkebus.
Onderstaand enkele foto's die tijdens deze sessie zijn gemaakt.
Kijk voor meer foto's en contact op de website van Samantha: www.samanthafotografie.com.

 

 fotoshoot 1  fotoshoot 2  fotoshoot 3
voor een grote foto klik HIER                                   voor een grote foto klik HIER                               voor een grote foto klik HIER

 www.dewaterpoort.nl

Elke keer voor Reptileshop Repticura een reptielen beurs bezoekt komt er een dierenarts van dierenkliniek de Waterpoort om onze dieren te keuren op hun gezondheid en alle bijkomende factoren. Paul Groenestein is een zeer deskundige arts op reptielengebied, wij raden hem dan ook iedereen aan die een reptielenarts nodig heeft.

www.theskeletonfactory.nl:
The skeleton factory:  zeer vakkundig en een aanrader voor het prepareren van schedels en skeletten.

https://m.youtube.com/watch?v=QsRfaKo0LNg

Een impressie van het tot standkomen van ons leguanenverblijf,
Dit verblijf is gemaakt door Patrick de Vries.

reptielenwijmablog.wordpress.com:

Joas Wijma is op dit moment ( mei 2016)  12 jaar en hij is in al zijn vrije uurtjes bij Reptileshop Repticura te vinden! Hij mag graag mooie foto’s maken, informatie verzamelen, luisteren naar de verhalen van de klanten en natuurlijk ondersteunen bij de zorg voor onze reptielen. Hij heeft een eigen site waar veel informatie op staat en is super goed bezig !!

ligging
top
Beup