Menu
A- A A+

Feestjes en workshops

Mijn naam is Andrea Elsinga en ik ben geboren op 11-12-1989. Van jongsaf aan ben ik al dol geweest op dieren en vroeger was het dan ook mijn droom om dierenarts assistente te worden! Deze droom is niet uitgekomen  maar ik heb wel  iets leren kennen wat voor mij totaal nieuw was, namelijk reptielen!

Toen wij in 2012 gestart zijn met Reptileshop Repticura ben ik meteen gaan denken wat ik nog meer kon doen.  Op een middag in de zomervakantie van 2012 ging de telefoon. Er werd gevraagd of ik met een aantal dieren op een kinderfeestje wou langskomen! En vanaf toen ben ik mij daar erg in gaan interesseren. Sindsdien verzorg ik een deel of het hele kinderfeestje, geef ik workshops, presentaties en angstcursussen!

Diverse mogelijkheden

Zijn er nog andere ideeën of suggesties, meld het vooral, dan kijken wij er samen naar, er zijn talloze mogelijkheden voor alle leeftijden en doelgroepen! Voor meer informatie of een afspraak kunt u mailen naar dreessies-feessies@live.nl. Of telefonisch contact opnemen met Reptileshop Repticura tijdens openingstijden.

ligging
top
Beup